Peeking Evangelism

The Queen Of Schniepel.

Vi är klara med renoveringen!Så, nu börjar det bli dags att fylla vårt hus med möbler. Äntligen! Det ska bli så skönt när vi äntligen kan flytta in i vårt hus. Vi har renoverat hur länge som helst snart, det känns ibland som vi har renoverat i en halv evighet. Men nu är vi som sagt äntligen klara. Jag har inte kunnat köpa in så mycket inredning eftersom vi har bott i en väldigt liten lägenhet eftersom vi bara har fokuserat på huset och inte har velat höja vårta kostnader under renoveringen. 

Hur som, det ska bli så skönt att flytta till huset och bara kunna njuta av riktiga möbler. Vi har alltid bott litet innan och inte haft så mycket. Men vi har börjat sälja av våra gamla grejer för att kunna börja om på nytt i huset. Så väldigt snart ska vi börja handla in alla grejer. 

Vi tänkte såklart börja med det viktigaste: En ordentlig säng. Vi ska faktiskt ge oss själva en present och köpa en riktigt bra säng. Det är ändå en ganska bra investering, sömnen är ju något av det viktigaste för att vi ska fungera. Sedan en tjusig soffa till vardagsrummet. Ett matbord och stolar hade varit bra. Hade tänkt mig lite shabby chic inredning eftersom jag tror att det passar huset väldigt bra. Huset är väldigt gammalt och vi har försökt ha kvar samma stil som det alltid har haft. Så det är valv in till matsalen och pelare mitt i vardagsrummet som vi tyckte var charmig och har behållt. 

Men det ska i alla fall bli riktig spännande att få bo i hus nu. Även om det är skönt att bo i lägenhet så känns det ändå bra att få äga ett eget hus som man kan göra vad man vill med. Dessutom har vi trädgård nu.